Het verhaal achter de oprichters

HET VERHAAL VAN MELLO & LUNI

Mello Luni is de realisatie van een droom van Mello en Luni, een Italiaans stel dat van elkaar houdt, samen onderneemt, een scherp oog heeft voor design, en dezelfde ideeën heeft over het beschermen van de natuur.

Mello (30) en Luni (28) ontmoetten elkaar zeven jaar geleden in het romantische Venetië, Italië. Ze gingen samen ijs eten en maakten avontuurlijke reizen, waardoor hun band sterker werd. Ze werden niet alleen levenspartners maar ook zakenpartners.

Hun liefde voor het leven bracht hen op reizen door heel Europa, waar ze verschillende culturen leerden kennen. Deze avonturen waren het begin van Mello Luni.

Mello

Met een diploma in Business Management van de Bocconi Universiteit in Milaan lanceerde Mello het Mello Luni avontuur in 2020. "Vers van de universiteit voelde ik een dwingende drang om een onderneming te creëren die zowel een voorspoedige toekomst voor mijn nakomelingen beloofde als een betekenisvolle impact op de wereld. Door Luni's talent voor het maken van minimalistische, serene decoratie uit de eerste hand te ervaren, besefte ik het unieke pad dat we samen konden bewandelen."

Luni

Luni, de creatieve geest van Mello Luni, houdt toezicht op productselectie, digitale aanwezigheid en marketingstrategieën. Als afgestudeerde in marketing, met 7 jaar ervaring als merkmanager in een gerenommeerd Italiaans modehuis, verlangde Luni er altijd naar om haar liefde voor esthetiek te combineren met ondernemerschap. De aantrekkingskracht van minimalisme, gecombineerd met de warmte van een huiselijke sfeer, leidde haar naar mede-oprichting van Mello Luni.

Na zeven jaar samenzijn koesteren Mello en Luni de droom om Mello Luni onvermoeibaar tot een baken in de wereld van minimalistische decoratie te maken. Door Mello Luni te ondersteunen, versterk je onze droom en geef je brandstof aan een stralendere toekomst voor ons en onze familie. Ons hart en ziel zijn geïnvesteerd in het samenstellen van aanbiedingen die je zult koesteren. Een oprechte dankjewel dat je een integraal onderdeel bent van onze reis. We sturen liefde, gezondheid en voorspoed jouw kant op.

Mello & Luni ♡